• bilgi@gerederehberi.com
  • 05453559867

HABER DETAYI

20 Ocak 2020 20:31

Gerede Belediyesinden Kar Festivali

Gerede Belediyesinden Kar Festivali

Gerede Belediyesinden Kar Festivali

Gerede Belediyesinden Kar Festivali duyurusu yapıldı. Belediyemizin ev sahibi olacağı ve MSR Fuarcılık işbirliğinde eğlenceli aktivitelerinde  olacağı Kar Festivali 24-25-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Esentepe de yapılacak. .

“Gerede’de bir ilk olacak olan ve 60’a yakın standın açılacağı, kar oyunlarının yapılacağı ve sahne gösterilerinin düzenleneceği Kar Festivaline girişler ücretsiz olacak. Açılacak stantlarda yöresel ürünlerin satışı yapılacak. Kar oyunları, Çocuklara yönelik oyunlar, aktiviteler ve çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival bölgede de ilk olacak.

Belediye Başkanı Mustafa ALLAR ‘’Gerede’nin tanıtımına katkı sunmak için girişimlerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Geredemiz, doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle, Türkiye’de örnek gösterilecek ilçelerden biri. Biz bu tür faaliyetlerle, Gerede’nin tanıtımına katkı sunacak organizasyonlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu tür organizasyonların İlçe tanıtımına katkısı oluyor. Bu anlamda Gerede’nin tanıtılmasına büyük katkı sunmak için Kış ve Yaz sezonlarında İlçemizde Ulusal kanallar çekim ve yayınlar yaptı. Gerede’yi turizm alanında harekete geçiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kar festivaline davet ediyorum’’ dedi. ”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
WhatsApp chat